PAÜ'de Anlamlı Sergi

PAÜ'de Anlamlı Sergi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Öğrencilerince hazırlanan Karma Heykel Sergisi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve davetlilerce çok beğenildi.

A+A-

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı’nın açılışını yaptığı Karma Heykel Sergisi’nde heykel ve büst çalışmaları ile beraber özgün çalışmalar, karakalem resim ve suluboya resim çalışmaları ile birlikte ortalama 100 tane çalışma vardı.

Filistin Halkı İçin

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan sergi açılışında günün anlam ve önemine değinip sergiyi Filistin halkına ithafen açtığını belirten Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı, sergide ayrıca öğrencilerin ortaklaşa yaptıkları bir heykel çalışmasının da Filistin halkını simgelediğini belirtti.

Sergi açılışında konuşan yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, başta serginin hazırlanmasında emek harcayan Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı ve sergide yer alan eser sahibi öğrencileri tebrik etti ve yapılan serginin Filistin halkına ithaf edilmesinden memnun olduğu belirtti.

Yapılan açılıştan sonra Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere açılışa katılan akademisyenler ve öğrenciler sergiyi gezdiler. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı,  sergide yer alan çalışmalar ile alakalı konuklara bilgiler verdi.

Özgün, stilize ve soyut çalışmaların olduğu karma heykel sergisi,1 Haziran Cuma gününe kadar PAÜ Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda sanatseverler için görücüye çıkacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.