PAÜ'de Cübbe Giydirme Töreni

PAÜ'de Cübbe Giydirme Töreni

PAÜ'de Cübbe Giydirme Töreni

A+A-

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün düzenlediği ‘Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni’ 14 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın öncülüğünde gerçekleştirilecek törende, akademik atama ve yükseltmeleri yapılan öğretim üyelerine cübbeleri giydirilecek. Bunun yanında, Pamukkale Üniversitesi’ni ulusal düzey yarışmalarda başarıyla temsil eden ve ödül alan öğretim üyelerine, 2016 Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödüllerini alan öğretim üyelerine ve son olarak Pamukkale Üniversitesi’nde 25. çalışma yılını tamamlamış akademik ve idari personele plaket ve hediye takdimi gerçekleştirilecek.

2017 yılında Pamukkale Üniversitesi’nde akademik atama ve yükseltme alan 74 profesör, 85 doçent ve 127 yardımcı doçente cübbelerini Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ giydirecek.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen törende ayrıca, ulusal düzeyde ödül alan 6 öğretim üyesi ve ödüllü proje ekibi, 2016 yılında bilim ödülü alan 15 öğretim üyesi, onur konuğu olarak davetli emekli 24 öğretim üyesi ile PAÜ’de 25 yılını dolduran 25 akademik ve idari personele plaket ve hediye takdimi yapılacak.

Plaket ve hediye takdiminin ardından tören davetlilere verilecek ikram ile son bulacak.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.