PAÜ'de Dış Ticarette Kariyer Konuşuldu

PAÜ'de Dış Ticarette Kariyer Konuşuldu

Pamukkale Üniversitesi Denizli Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'ncaorganize edilen Dış Ticaret Danışmanlık Uzmanı Ümit Osman Yılmaz’ın da konuk olduğu Dış Ticarette Kariyer Planlaması konulu panel yapıldı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılışını Öğr. Gör. Necmi Özdemir yaptı. Açılış konuşmasından sonra panele geçildi. DTBMYO tarafından organize edilen etkinliğe konuk edilen Dış Ticaret Danışmanlık Uzmanı Ümit Osman Yılmaz; öğrencilerin dış ticaret bölümünden mezun olmaları ile neler yapabilecekleri ile alakalı açıklamalar yaptı.

Öğrencilerden gelen sorulara da yanıt veren Uzman Yılmaz, gelecek ile alakalı öğrencilere cesaretli ve riskler karşında dikkatli olmalarını önererek, başarının kısa zamanda elde edilemeyeceğini herkesin çalışıp belli dönemlerden geçmesi gerektiğinin altını çizdi.

Panelin sonunda DTMYO Müdürü Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner, günün anısına Dış Ticaret Danışmanlık Uzmanı Ümit Osman Yılmaz’a paylaşımlarından ötürü teşekkür belgesi sunarak, katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.