PAÜ'de Etkinlikler Hız Kesmiyor

PAÜ'de Etkinlikler Hız Kesmiyor

Akademisyenlerin Sunduğu Müzik Dinletisi İlgiyle İzlendi

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin düzenlediği ‘Bahar Dönemine Merhaba Konseri’ başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, çok sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Yoğun geçen bir yılın ardından yeni yıla ve 2017-2018 Bahar Dönemi’ne neşeli ve enerji dolu bir başlangıç yapmak adına, müziği hayatlarının ayrılmaz bir parçası olarak gören PAÜ Eğitim Fakültesi akademisyenlerinin sunumuyla gerçekleşen “Müzik Dinletisi” katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Hazırlanan müzik dinletisinde sırayla Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen ve Doç. Dr. Turan Paker bağlama, Doç. Dr. Bilge Can ve Öğr. Gör. Sena Özen yan flüt, Prof. Dr. Asuman Duatepe Paksu ve Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı mandolin, Öğr. Gör. Birol Işıkdemir piyano, Öğr. Gör. Itri Sözgötürmez keman ve Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer solo performansları ile konuklara unutulmaz bir müzik dinletisi sundular.

Programın sonunda, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kısa bir tebrik konuşması yaparak müzik dinletisini hazırlayan ve sunan tüm akademisyenlere çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.