PAÜ'de Yenilikler Devam Ediyor

PAÜ'de Yenilikler Devam Ediyor

PAÜ'de Yenilikler Devam Ediyor

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde yeşil kartlı hastalar sevk almadan hizmet almaya başladılar.

            Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında yapılan görüşmeler sonrasında 01.01.2018 tarihinden geçerli olmak üzere hastanemize başvuran yeşil kartlı hastaların sevk getirme zorunluluğu kalkmış bulunmaktadır.

Yeni açılan bir çok üniteleri  ( Gamma knife , Ağrı, Kozmetoloji , Tüp Bebek, Akupunktur )  ile Denizli halkına ve bölgemize hizmet veren hastanemiz yenilikleri de uygulamaya devam etmektedir.   Daha önce yapılan uygulamada yeşil kartlı hastalarımız devlet hastanelerinden sevk alarak hastanemizde hizmet almaktaydı. Yeni dönemde hastalarımız direkt gelerek hizmet almaya başladılar.

Kalite standartları gereği bir çok konuda kendini kanıtlamış olan PAÜ Hastaneleri; Denizli ilimize sağlık hizmeti verilen nüfus yaklaşık 1,5 milyon, çevre illerden gelenlerle birlikte 2 milyon kişiye, toplamda ise yaklaşık 3,5 milyon nüfusa sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastanemiz 57 Anabilim ve Bilim Dalı, 50 İdari Birim, 10 farklı blokta tescilli 800 yatak kapasitesi, 85 adet poliklinik, 29 adet klinik, 9 adet yoğun bakım ünitesi, 21 adet ameliyathane ve ayaktan tetkik ve tedavi üniteleri ile Denizli ve civar illere sağlık hizmeti sunmaktadır.

            PAÜ Hastanesi hastalarımıza her konuda yardımcı olmaya devam ederek ; hastanemizde işitme engelli hastalarımıza uzman kadromuz tedavi boyunca yardımcı olmaktadır. Hastanemiz danışmaya başvuran işitme engelli hastalarımız “ işaret dili öğretici ve tercüman eğitimi”  belgesine sahip olan personellerimiz tarafından hastalarımıza her konuda yardımcı olmaktadırlar.

            Bu vesile ile tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar sağlıklı günler dileriz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.