PAÜ Hastanelerine Büyük Bağış

PAÜ Hastanelerine Büyük Bağış

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine, Denizlili hayırsever Muammer Akçay tarafından Ventilatör – solunum cihazı bağışlandı.

A+A-

Denizlili hayırsever Muammer Akçay’ın, Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine Ventilatör cihazı bağışladığı dile getirildi. Başhekim Türkçüer, Akçay’ı makamında konuk edip kendisine teşekkür belgesini sundu.

 

Duyarlı hayırsever vatandaşlar tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine bağışlar da devam ediyor. Denizlili hayırsever Bezsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Akçay ,Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılması için Ventilatör ( Solunum ) cihazı bağışında bulundu.

 

Daha Önce De Babası Bağış Yapmıştı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve Nöroloji AD. Doç. Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Erdoğan daha evvel babası Himmet Akçay’ın Aritmi Merkezini yaptırmış olduğu, yeni bağışı için  Muammer Akçay’a bağışı ile örnek olduğu için teşekkürlerini sundu.

 

Kezban Çelik Oda Bağışladı

Pamukkalede Üniversite hastanesine yapılan ilk bağış bu da değil. Daha öncede Kezban Çelik kendi ismi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Endokrin katında bir oda bağışında bulunmuştu.

 

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, hayırsever Kezban Çelik ve oğlu Halil Çelik katılmışlardı. Başhekim ve hayırsever Kezban Çelik arasında imzalanan protokolün ardından Prof. Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı hayırsever Kezban Çelik’e teşekkür belgesini takdim etmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.