PAÜ Hastanesi’nden Büyük Başarı

PAÜ Hastanesi’nden Büyük Başarı

PAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama merkezi olarak yapılmış olan zorlu çalışmalar neticesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlık Turizmi Yetki Belgesi alan Ege ve Akdeniz Bölgelerinde tek Üniversite Hastanesi olma başarısını gösterdi.

A+A-

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamada; Sağlık Turizmi ve turistin sağlığı çerçevesinde, alanlarında üst düzey bilgi ve deneyime sahip hekimlerin, profesyonel ekibin, son teknolojik olanaklarla donatılmış 800 yatak kapasiteli 102.000 m2 açık ve 112.000 m2 kapalı alan ve 9 bloktan meydana gelen Üniversite Hastanesinde üstün hizmet kalite politikası ile uluslararası hastaları kabul etmeye hazır olduklarını, amaçlarının; Uluslararası Sağlık Turizmiyle turizm yönünden önemli bir lokasyona sahip olan ili tarihi ve coğrafi zenginliklerle beraber Sağlık Hizmeti alanlarında da Uluslararası platformda mühim bir konuma getirip ülkemizi uluslararası seviyede en iyi biçimde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak olacağını söyledi.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversitenin başarılarına yenilerini ilave etmeyi sürdürerek aldıkları bu yetki belgesi ile Denizli’nin önemli bir sağlık merkezi haline gelecek olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Hizmet Vermeye Başlandı

Sağlık Turizmi ile alakalı yetkililer Doç. Dr. Hakan Alkan, Doç. Dr. Onur Birsen, Yrd. Doç. Dr. Erhan Uğurlu, Müdür Ayhan Makal ve İdari Sorumlu Meral Şen hizmet vermeye başladılar. Konu ile alakalı  ayrıntılı bilgi için http://www.pau.edu.tr/hastane/  linkinden  (international Health Tourism) faydalanabilirsiniz.

   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.