PAÜ Hastanesi O Belgeyi Aldı

PAÜ Hastanesi O Belgeyi Aldı

PAÜ Hastanesi kalite yönetim direktörü ve ekibi ISO 9001:2015  kalite yönetim sistemi belgesini Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e sundu.

A+A-

Belge ile alakalı açıklamalar yapan Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan 20 – 22 Haziran 2018 tarihinde FQC Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Kurumunca yapılan denetim ve değerlendirmenin sonrasında, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standardının koşullarına uyan bir yönetim sistemi kurdukları ve  uyguladıkları ISO 9001:2015  KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKA BELGESİ ile onaylandığını  ifade etti. Bu belgenin alınması noktasında katkısı olan tüm çalışanlara da teşekkür edip yenilikleri ve çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

 

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kontrolünde başarıya imza atmış olan Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan ve ekibi tarafından Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e ISO 9001:2015  Kalite Yönetim Sistemi Sertifika Belgesi sunuldu.

 

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer bu belgeyi hastaneye kazandırdıkları için Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ve desteklerinden ötürü tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.