PAÜ Hastanesi Yaşlıları Unutmadı

PAÜ Hastanesi Yaşlıları Unutmadı

PAÜ Hastanesi Yaşlıları Unutmadı

A+A-

Sosyal sorumluluk projeleri ile Ege Bölgesi ve Denizli’nin öncü hastanelerinden biri olan PAÜ Hastanesi yaşlıları unutmadı. Hastane yönetimi, ‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla hastanede yatan yaşlılarımızı tek tek dolaşarak ziyaret etti.


         Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erhan Uğurlu, Başhemşire Nazlı Mumcuoğlu ve yardımcıları, Hastane Müdür Yardımcısı Ozan Karaca  hastanemizde yatan yaşlı hastalarımızı dolaşarak sohbet ettiler. Ziyaret sırasında hastalara küçük hediyeler dağıtarak gönüllerini aldılar.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer “ Geçmiş tecrübelerini bizlere aktararak geleceğimize ışık tutan, kültürümüz ve değerlerimizin yarınlara ulaşmasını sağlayan en değerli büyüklerimizin “ DÜNYA YAŞLILAR HAFTASINI” kutluyorum. Her birinin duasını ve gönlünü almak bizim için her işten daha değerli. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bunu bir kez daha anladık “dedi.

Ziyaretlerden çok memnun kalan yaşlı hastalarımız da teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini bildirdiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.