PAÜ Heyeti, MYO Ziyareti Yaptı

PAÜ Heyeti, MYO Ziyareti Yaptı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Senato Üyeleri ile beraber Bekilli Meslek Yüksekokulu ve Çal Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

A+A-

Gerçekleştirilen ilk ziyarette başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Arzu Yaren, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ve yanlarındaki senato üyeleri, Bekilli MYO binasındaki spor sahasını, derslikleri, bilgisayar laboratuvarını ve kütüphaneyi gezdiler.

Geziden sonra program Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ali Kaya’nın yaptığı Bekilli MYO tanıtım sunumu ile sürdü. Sunumda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın göreve geldiği günden bu güne okulda yapılan fiziki ve teknik iyileştirmeleri anlatan Dr. Öğr. Üyesi Kaya, Bekilli MYO’daki programlarda yükseltilen öğrenci kontenjanları ve eğitim öğretim faaliyetlerindeki geliştirilen kapasiteler ile mevcut programlara ait öğrenci değişim programları ile alakalı farklı bilgileri paylaştı. Mevcut koşulların daha da iyileştirilmesi ile alakalı Rektör Prof. Dr. Bağ’ın gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Sunumun ardından konuşan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, PAÜ Yönetimi’nce yapılan ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ifade ederken, Eski Bekilli Emniyet Müdürlüğü binasının gelecek senelerde meslek yüksekokulu öğretim üyelerine lojman olarak tahsis edileceği müjdesini verdi.

Meslek Yüksekokulları İyileştiriliyor

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, göreve geldiği günden bu yana senato toplantılarında alınan kararlardan biri olarak, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının durumlarını daha da iyileştirmek olduğunu ifade ederek, okulları yerinde ziyaret edip incelemelerde bulunduklarını anımsattı. Senato üyeleri ile beraber 3. Defa Bekilli’ye geldiklerini belirten Rektör Bağ, ilçelerdeki meslek yüksekokullarında öğrenci sayılarını yükseltilmesi ve şu anki koşulların iyileştirilmesi ile alakalı konularda çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Daha sonra Çal Meslek Yüksekokulu Uygulama Arazisi ve Serası’na ziyaret yapıldı.

Burada serada yetiştirilen organik tarım ürünleri ile alakalı Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt’tan bilgiler alan heyet, serada incelemelerini yaptı. Gerçekleştirilen teknik geziden sonra Çal MYO’yu ziyaret eden heyete Müdür Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt tarafından okul gezdirilerek yüksekokulun eğitim öğretim faaliyetleri ve fiziki olanakları ile alakalı bilgiler verildi. Toplantıda bunun yanında, Çal MYO şartlarının daha da iyileştirilmesi konusunda neler yapılabileceği de görüşüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.