PAÜ’nin Konukları Van’dan

PAÜ’nin Konukları Van’dan

Van İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Misafirim Olur musun?” projesi çerçevesinde Aydın Buharkent’e gelmiş olan Vanlı 40 misafir öğrenci, Pamukkale Üniversitesi’ne de ziyaret ettiler.

A+A-

Kafile evvela, PAÜ Merkez Kütüphanesi’ni gezdi ve yetkililerden bilgi aldılar. Kütüphane ziyaretinden sonra Rektörlük Senato Salonu’nda ziyaret toplantısı yapıldı.  Toplantıda Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, konuklardan İpekyolu İlçesinin Kaymakamı ve Belediye Başkan olan Vekili Cemil Öztürk, yardımcısı ve bazı görevliler de vardı.

Gönül Köprüleri Kuruluyor

Ziyaret sırasında Van’dan gelmiş olan kafileyi Pamukkale Üniversitesi’nde misafir etmekten memnun olduklarını ifade eden PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gönül köprüleri kurmuş olan, değişik kültürlerin birbirleri ile kaynaşmasını sağlayan böyle anlamlı projeleri desteklediklerini ve projede emeği geçenlere şükranlarını sunduklarını ifade etti.

Van İpekyolu İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’te proje ile alakalı bilgi verirken, bu tür projelerin, gerek çocukların bilgi ve görgülerinin yükseltilmesi, gerekse de ülkenin 4 bir tarafındaki çocuklar arasında kardeşlik köprüsü kurulması bakımlarından önemli olduğunu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, üniversite yönetimine projeyi destekleyen ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

Ziyaret, PAÜ Havuzbaşı Kafe’de yapılmış olan ikramlardan sonra, günün anısına fotoğraf çekimleri ile sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.