PAÜ’ye Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

PAÜ’ye Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

PAÜ’ye Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

A+A-

İzmir Bergama 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 45 kişilik öğrenci kafilesi rehber öğretmenleri eşliğinde PAÜ’yü ziyaret etti.

Türkiye'nin ve Denizli’nin farklı bölgelerinden lise öğrencileri üniversite atmosferini yerinde yaşamak için PAÜ’yü ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Bergama 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 4’ü öğretmen, 41’i öğrenci olmak üzere 45 kişilik kafile, PAÜ’yü ziyaret etti. Üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve PAÜ’yü daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, üniversitedeki eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organize ettiği ziyaret, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Merkez Yemekhanede, konuk öğrencilere öğle yemeği ikramı ile başladı. Kampüs alanındaki birimleri gezen öğrenci ve öğretmenlere, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu dersliklerinde Okutman Şule Tekeşi tarafından bilgi verildi.

Gezi ile birlikte öğrenciler, hem moral depoladı hem de üniversite hayatını yakından görme fırsatını yakaladı. Kampüs içindeki birimleri gezen öğrenciler PAÜ’nün tarihi, eğitimi, öğrencilere sunduğu imkanlar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yurt-burs olanakları ve branşlarıyla ilgili bilgiler edindi. Gezi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Pamukkale Üniversitesi’ne hayran kaldıklarını söylediler.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 1. Yarıyıl sonu itibariyle PAÜ’yü Denizli ve Türkiye genelinde diğer illerden 70 okuldan 4000 ‘e yakın öğrenci ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.