Paylaşmaktan Vazgeçmeyeceğiz

Paylaşmaktan Vazgeçmeyeceğiz

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

A+A-

23 Nisan 1920’nın, cumhuriyet ve demokrasinin temellerinin atıldığı TBMM’nin kurulduğu ve millet egemenliğinin geleceğe yani çocuklara emanet edildiği tarihin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Ramazanoğlu,  23 Nisan’ın, aynı zamanda yeniden dirilişin ve ayağa kalkışın adı olduğunu, Milletimizin, vatanı ve bayrağı için yürüttüğü kurtuluş mücadelesinin sonundaki zaferi bu tarihte meclis ile taçlandırdığını dile getirdi.

TBMM'nin açılmış olduğu günün ise çocuklara “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak hediye edilmesi, onlara duyulan güvenin ve verilen önemin ne kadar büyük olduğunu bizlere gösterdiğini vurgulayan Ramazanoğlu, Türkiye’nin, kurtuluş mücadelesi senelerinde “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” şiarına sahip çıkıp her alanda elde ettiği başarılar ile coğrafyasında bir tasavvur ortaya koyduğunu, Ülkenin sanki bir çocuğun masumiyeti ve umuduyla bölgedeki barış ve kardeşliğin inşası için çalışmakta olduğunu ve dünyanın neresinde olunursa olunsun başta yetim çocuklar olmak üzere dört bir tarafa şefkat elini uzattığını belirtti.

En Elzem Durum

Ramazanoğlu mesajında, çocukların savaş ve açlık ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, geleceğe güvenle bakabilmelerinin dünyanın da geleceği adına elzem olduğunu dile getirdi ve kendilerinin Türkiye olarak ekmeklerini, oyuncaklarını, kardeşlik duygularını ülkeye sığınan çocuklarla paylaşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Bu anlamlı günde böylesine müstesna bayramı çocuklara armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla andığını sözlerine ekleyen Ramazanoğlu, geleceğin güvencesi olan tüm çocukların, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutladığını söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.