Pazarağaç’ta Büyük İftar

Pazarağaç’ta Büyük İftar

Afyonkarahisar ilinin Çay ilçesi Pazarağaç beldesi tarihinde bir ilk yaşandı. Pazarağaç Belediyesi’nin katkıları ile beldedeki vatandaşlara iftar yemeği verildi ve yemeğe yaklaşık 1300 kişi katılımda bulundu.

A+A-


Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut ve ekibi Pazarağaçlılara unutamayacakları bir Ramazan gecesi yaşattılar. Yapılan bu etkinlik belde de bir ilk olarak tarihe geçti. Şimdiye kadar hiç yapılmayanı yapan Başkan Bulut, belde halkından büyük övgüler aldı. İftar yemeğinde bir araya gelen vatandaşlar: “Beldemizde bu olay ilk kez oluyor. Başkanımıza ekibine ve belediyemize teşekkür ederiz” dediler.


Pazarağaç’ta gerçekleşen iftar yemeğine çevre ilçelerinden de iştirak edenlerin yanı sıra Çay ilçesi Kaymakamı Turan Erdoğan, Çobanlar İlçesi Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Yöre İlçe Belediye Başkanları ve Çay İlçesi protokolünün tamamı da iştirak ettiler.

Şimdiye Kadar Yapılması

Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut’un gazetemize yaptığı açıklamada: “Beldemizde şimdiye kadar böyle bir Ramazan etkinliği yapılmadı. Biz belediye olarak böyle bir iftar yemeğini ilk defa kasabamızın ortasında bütün vatandaşlarımızın da davetimize icabet etmesiyle gerçekleştirdik. Çevre ilçelerden gelen belediye başkanları arkadaşlarımız da iftarımıza geldiler, sağolsunlar. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Pazarağaçlılara hizmet etmek böyle mübarek bir gecede ve günde bir araya getirmek bize mutluluk verdi. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını da kutluyorum. Rabbim beraberce nice Ramazanlara ve mübarek geceler ulaştırsın inşallah” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.