Pedallar Farkındalık ve Sağlık İçin

Pedallar Farkındalık ve Sağlık İçin

LÖSEV 20. Senesinde de kayıtlı ailelerine ve çocuklarına her türlü desteği vermeyi sürdürüyor; Onlara hemen her konuda yeni olanaklar oluşturmaya devam ediyor.

A+A-

Tüm bu çalışmaların yanında sağlıklı yaşam ile alakalı bilinçlenmeyi de temel sorumluluklarından biri olarak kabullenen LÖSEV; gönüllülerini, bağışçılarını ve bu şekilde düşünen herkesi 20. Yılında sağlıklı yaşam için harekete geçme çağrısı yapıyor.

BİSİKLET TURU

LÖSEV yetkilileri baharın olumlu etkisinin de hissedildiği şu günlerde yapılacak olan bisiklet etkinliğiyle onlarca bisiklet tutkununu bir araya getirmeyi ve Sağlıklı Yaşam ile Kanser ile Mücadeleye dikkatleri çekmek için pedal çevirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Bisiklet kullanmayı yalnızca bir ulaşım biçimi olarak değil, sağlıklı bir hayat için bir tutku olarak kabul eden herkesi 12 Mayıs Cumartesi günü 10:30’da Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda başlayacak ve 11:30’da İnciraltı Kent Ormanı’nda piknikle sonlanacak bu güzel etkinliğe davet ediyor.

LÖSEV Kanser ile mücadeleye destek olmayı isteyen tüm gönüllülerini seslerini duyurmaya ve İzmir iline sağlıklı hayat için hareketin gücünü göstermek için çağırıyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.