Pencerenizi Açık Bırakırken Bir Daha Düşünün !

Pencerenizi Açık Bırakırken Bir Daha Düşünün !

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evlere dadanan hırsızlara operasyon yapıldı ve 2 kişi tutuklandı.

A+A-

Halkın güvenliğini sağlamak amacı ile operasyonlarını hız kesmeden sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir darbede hırsızlara vurdu. Gerek uyuşturucu gerekse asayiş konularında Denizli’de kuş uçurtmayan polis ekipleri 9 değişik hırsızlık olayına karışan şahısları kıskıvrak yakaladılar.

2018 senesinin Temmuz ayı içinde Denizli Altıntop, Değirmenönü, 15 Mayıs, Yeni Mahalle ve İlbade Mahallelerinde 9 farklı işyerinde ve evde meydana gelen hırsızlık olaylarının iki zanlısı Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalmış oldukları malzemelerle beraber yakalandılar.

Yazın sıcak havalarında serin bir şekilde uyumak isteyen vatandaşların evlerinin camlarını açmaları hırsızlara da davetiye çıkardı. Bu hırsızlık zanlılarının da açık bırakılmış olan pencerelerden evlere girip hırsızlık olaylarını yaptıkları öğrenildi.

Sıcaktan Faydalanmışlar

Zanlılardan alınmış olan malzemelerin müştekilere teslim edildiği ifade edildi. Ayrıca şüpheliler M.Ş. ve H.A.’nın sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandığı da alınan bilgiler arasında .

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri biraz daha dikkatli olmaları noktasında vatandaşları uyardılar. Özellikle evlerine camdan girmenin müsait olduğu vatandaşların daha dikkat etmeleri gerektiğini dile getiren ekipler herhangi bir olumsuz durumda hemen acil durum numaralarını arayarak polis ekiplerine ulaşılması gerektiğini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.