Perinçek'ten İyi Parti Açıklaması

Perinçek'ten İyi Parti Açıklaması

Perinçek'ten İyi Parti Açıklaması

A+A-

Denizli’ye gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yeni kurulan İyi Parti’ye eleştirilerde bulundu, “Türkiye’de artık iktidarları ABD belirlemiyor. ABD; Ankara’yı işgal ederse İyi Parti iktidar olur” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bir gazetecinin “Yeni kurulan İyi Parti ile ilgili ne düşünüyor sunuz?” sorusuna yanıt verdi.

Türk siyasetinin ‘Derin ismi’ olarak tabir edilen Doğu Perinçek, “Yeni Parti,  AB'ye bağlı Nato'dan yana bir Batı ittifakını savunuyor. Akşehir’in programı Amerikancı. Parti hakkında iddialar var, ben iddialara değil, parti programına bakıyorum. Programa baktığımızda İyi Parti, Avrupa ve Amerikancı. Yani batıcı ve Nato’cu. Bu şartlarda Türk milletinden destek bulamaz. Bakın, AKP iktidarı PKK ve FETÖ’nün üzerine gitti, oyları arttı. Türkiye, Atlantik sisteminden kopuyor, Avrasya'da yerini alıyor. Bu parti AB'ye bağlı Nato'dan yana bir Batı ittifakını savunuyor. Meral Akşehir’i, vatan cephesine davet ediyoruz. Batı sevdasından vazgeçsin. Türkiye’de artık iktidarları ABD belirlemiyor. Bu nedenle Akşener tutmaz. ABD Ankara’yı işgal ederse, İyi Parti o zaman iktidar olur” diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Perinçek’e, “Denizli’nin Basın Tarihi” isimli kitabı hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.