Personel Kızılay Çadırına Akın Etti

Personel Kızılay Çadırına Akın Etti

Pamukkale Belediyesi personelleri Kızılay’a kan bağış yaptı. Belediyenin YSE’deki ana hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışı çadırına yüzlerce çalışan akın etti.

A+A-

Pamukkale Belediyesi personeli her sene olduğu gibi bu sene de kanlarını Türk Kızılay’ına bağışladı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında Kızılayca kan bağışı çadırı açıldı. Denizli ilinin en büyük ilçesinde ikamet eden vatandaşlar için hizmet eden personeller gelenekselleşen bağış organizasyonunda kanlarını Kızılay’a bağışladılar.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de kan bağışı çadırını ziyarette bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kan bağışlarının her daim yapılması gerektiğini ifade ederek, kendilerinin kurulduğu günden beri kan bağışı yaptıklarını 4 seneden bu yana geleneksel olarak kan bağışı kampanyasına katıldıklarını, bu sene 4.sünü yaptıkları kan bağışı kampanyasında, belediyede çalışmakta olan personelin ilgi ve alakasından ötürü bilhassa teşekkür etmek istediğini ve kan bağışının bundan sonraki senelerde de süreceğini dile getirdi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da, Pamukkale Belediyesi’nin kurulmuş olduğu günden eri fiziki projeleri ile beraber sosyal projeleri ile öne çıktığını dile getirerek, kan bağışı ile alakalı Pamukkale Belediyesi personelinin ilgi ve alakasından çok memnun olduğunu, Başkanımız Hüseyin Gürlesin başta olmak üzre, tüm personele minnetlerini ve şükranlarını sunduğunu ve kan bağışlarının periyodik olarak süreceğine inandıklarını, güvenlik kuvvetlerinin, terörle mücadele eden askerlerin, polislerin bu ülke için canını verirlerken; insanlarında kanlarını vermekten çekinmediklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.