Pırlanta Küpeler Zen'den!

Pırlanta Küpeler Zen'den!

Pırlanta Küpeler Zen'den!

A+A-

Büyük bir coşku ile süren Zen Pırlanta indirimli günler festivaline sizler de davetlisiniz. Işıltılı taşların konuştuğu bu festivalde etiketler düştükçe düşüyor ve ürünleri alanlar%40’a varan indirimlerin yan sıra seçili ürünlerde ekstra %10 indirimlerinden de faydalanarak son derece karlı çıkıyor. Sayısız Zen pırlanta ürünlerinden; elmaslar, saatler, pırlanta küpeler, pırlanta kolye modelleri, pırlanta yüzük ve Forevermarkt ürünleri online Zen Pırlanta sayfalarında seçimlerinizi bekliyor.

İndirimli Olmayan Hiçbir Şey Yok!

Tek taş küpe modelleri, Forevermarkt küpe serileri, fantezi - Reina küpe modelleri şimdilerde en özel fiyatlarıyla alıcıları kucaklıyor. Bu özel taşlardan dilerseniz kendiniz için alabilir ve anında kulaklarınıza kondurabilirsiniz. Böylelikle çekiciliğiniz artacak ve bu ışıltılar herkesin dikkatini çekecektir. Öte yandan sevgiliniz ya da eşiniz için bu eşsiz pırlanta sertifikalı Zen ürünlerinden hediyelik olarak satın alabilirsiniz. Hatta dilerseniz bu aşk hediyelerinin yanına daha özel şeyler de katabilirsiniz. Zira dediğimiz gibi her şey ama her şey indirimli.

Örneğin elmas yakut kolyeler eşliğinde elmas yakut bileklik modelleri ile sevdiğiniz kadın için harika bir konsept yaratabilirsiniz. Keza yakut, safir ya da zümrüt eskitmeli modelleri ile sevdiğiniz kadının parmaklarını da donatabilirsiniz. Hatta en özel pırlanta tasarım ürünlerinden olan melek kanadı pırlantalı kolye, kalp pırlanta yüzükler, kardan adam pırlanta kolye, sonsuz aşk pırlanta kolye, yıldız pırlanta kolye, aşkın ritmi, kar tanesi gibi kolye modelleriyle de aşık çiftlerin yaptığı gibi son derece tercih edilen ve seçilen ürünlerden satın alabilirsiniz.

          

Bu günlerde yaşanan büyük Zen indirimi sayesinde sevdiğiniz kadının kalbine harika bir imza atabilirsiniz. Kalpli pırlanta kaplı kolyeler, küpeler ya da sonsuzluk işaretli pırlantalar… Hepsi ama hepsi emrinize amade şekilde sizleri bekliyor.

 

Erkeklere Özgü Benzersiz Tasarımlar

Tüm bu ürünler ve çok daha fazlası indirimli fiyatları ve 4 taksit ödeme seçeneği imkanıyla siparişlerinizi bekliyor. Öte yandan bayan partner olarak da Zen Pırlanta sayfalarında sergilenen; erkek pırlanta küpe modelleri, çelik pırlanta kol düğmeleri, gümüş pırlanta bileklikler, kalemlerden, kravat – saat, deri pırlantalı çanta modellerine, hobi ve aksesuar ürünlerine kadar erkek partnerinize için sıra dışı armağanlar sipariş edebilirsiniz.

    

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.