PKK'lılar Ege Üniversitesinde 1 Ülkücüyü Şehit Etti

PKK'lılar Ege Üniversitesinde 1 Ülkücüyü Şehit Etti

Ege Üniversitesi'nde öğleden sonra Ülkücülerle PKK'lılar arasında çıkan kavgada ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu bıçaklanarak şehit edildi.

A+A-

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde formasyon dersleri alan Ülkücü Öğrencilerle PKK'lı öğrenciler fakülte önünde önünde kavga etti. Kavgada, taş, bıçak, sopalar kullanıldı. Kavga sırasında ülkücü grup içindeki Fırat Yılmaz Çakıroğlu bacağından, sol grup içindeki Nurullah S. da karnından yaralandı. Polis olaylara müdahale ederken Çakıroğlu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne, Nurullah S. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Atar damarı kesildiği öğrenilen Çakıroğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Arkadaşlarının öldüğünü öğrenen ülkücü grup hastanenin acil servisi önünde toplandı. Polis bazı öğrencilerin ifadelerine başvurmak üzere karakola götürdü. Polis üniversite içindeki güvenlik kameralarına da kavganın nasıl meydana geldiğini belirlemek için el koydu. Polis ayrıca üniversite içinde ve yurtların önünde güvenlik önlemi aldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.