Planlanandan Erken Tamamlanıyor

Planlanandan Erken Tamamlanıyor

Planlanandan Erken Tamamlanıyor

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ağustos ayı sonunda tamamlanması planlanan Deliktaş Mahallesi üstyapı çalışmalarının 2 ay erken tamamlanacağını müjdeledi. Bu mahalledeki üstyapı çalışmalarının yüzde 81’inin tamamlandığını belirten Başkan Gürlesin, “20 Milyon TL’lik maliyeti olan Deliktaş Mahallemiz’deki üstyapı çalışmalarımızda sona çok yaklaştık. Çalışmaların tamamını normal sürecinden 2 ay önce bitirmiş olacağız” dedi.

Pamukkale İlçesi’ni baştan aşağı yenileme çalışması yürüten Pamukkale Belediyesi, 85 Milyonluk dev üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. 4 mahallede başlatılan üstyapı atağının ilk noktası olan Deliktaş’ta çalışmaların yüzde 81’i tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan Deliktaş Mahallesi üstyapı çalışmaları, yaklaşık 21 km uzunluğunda bir alanı kapsıyor. Toplamda 94 sokağı ve 4 ana caddeyi içine alan ve 8 etap halinde gerçekleştirilecek çalışmalarda, 200 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapılacak.

 

“YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ”

Deliktaş Mahalle Muhtarı Kadir Karaçolak, Pamukkale Belediyesi’nce gerçekleştirilen tüm çalışmalardan memnun oldukları ifade ederek, Başkan Hüseyin Gürlesin’e de teşekkür etti. Muhtar Karaçolak, “Belediye başkanımızda sağ olsun verdiği destekle sürekli çalışmaları takip etmekte. Yapılan çalışmalardan memnunuz. İnşallah vatandaşımızda memnun kalmıştır. Vatandaşımız aksaklıkları anında bize bildiriyor ve ilgililere de bunları bildiriyor ve çözümünü sağlıyoruz” dedi.

 

“DELİKTAŞ’TA ÇALIŞMALAR 2 AY ÖNCE BİTECEK”

İlçede devam eden tüm çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Deliktaş Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını sokak sokak gezerek bilgiler aldı, vatandaşla görüştü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bugün Deliktaş Mahallesi’ndeyiz. Altyapısı biten mahallelerimizden bir tanesi de Deliktaş Mahallesi’ydi. Burada, 94 tane sokak ve 4 tane de cadde Pamukkale İlçe Belediyesi olarak tarafımızca yapılmakta. Çalışmalarımızın 8 etapta tamamlanması planlanmıştı. Şu anda burada çalışmalar normalinde 31 Ağustos 2018 tarihi itibari bitirilmesi planlanıyordu ama müteahhitle konuşarak, daha kısa sürede bitirilmesi noktasında ciddi gayretimiz oldu. Ben çalışmaları önden götüren müteahhitlerimize gerçekten teşekkür ediyorum. Deliktaş mahallemizde üstyapı çalışmaları, 2 ay önce yani en geç 30 Haziran’a kadar inşallah 8 etabın tamamı bitirilecek” diye konuştu.

 

“DELİKTAŞ’TAKİ ÜSTYAPI MALİYETİ 20 MİLYON TL”

Şu anda Deliktaş Mahallesi’nde sadece 18 sokağın kaldığını ve genel anlamda çalışmaların yüzde 81’inin tamamlandığını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Deliktaş’ta ki üstyapı çalışmaları 20 milyon TL’ye mal olacak” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daha ihale sürecinin bitimine 5 ay kalmasına rağmen, çalışmaların 2 ay erken bitmesinin, daha önceden planlanan disiplinli, düzenli çalışma ortamının etkili olduğunu belirtti. Gürlesin, “Buradaki çalışmaların birebir içinde olan bir belediye başkanı olarak söyleyebilirim ki; ekibimizle daha önceden disiplinli ve düzenli çalışma ortamı kurmamış olsaydık bu şekilde bu erken bitmezdi. Pamukkale Belediyesi’nin hem işçilik kalitesini, hem de iş hızını, o planlı çalışmanın bir yansımasını net olarak Deliktaş’ta ki üstyapı çalışmalarında gördük. Ben emeği geçen başta Fen İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere ekibimizin tamamına teşekkür ediyorum. Müteahhit firmaya da teşekkür ediyorum ki bu planlı çalışmada bizlere ayak uydurduğu için. Deliktaş mahallemizdeki üstyapı çalışmalarının ben mahalle halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.