Planlı Su Kesintisi

Planlı Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada muhtelif mahallelerde bakım çalışması nedeni ile su kesintisine gidileceği bildirildi.

A+A-

DESKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre On Altı Nisan Pazartesi günü Pamukkale İlçesi Irlıganlı Mahallesinde planlı su kesintisi yapılacağını bunun için tedbir alınması gerektiğini açıkladı.

DESKİ Yaptığı açıklamada;  Irlıganlı Mahallesine su veren depolarda bakım ve onarım çalışmasının yanı sıra,Pamukkale İlçesi basın kırıcı vana montajı çalışması nedeni ile belli saatlerde planlı olarak su verilmesi durdurulacaktır. Su kesintisinin  16 Nisan Pazartesi günü saat 09..00 da başlayıp 18.00 de bitirilmesi planmaktadır.

Bu çalışmanın tamamlanmasından sonra su verilme işlemine devam edecegi belirtildi. Çalışmaların erken bitmesi halinde belirtilen zaman diliminden de önce su verilebileceği, bunun için mahalle sakinlerinin bu açıklamaya  yönelik tedbir ve önlemlerini almalarını bundan dolayı bir mağduriyet yaşanmamasını açıklamalarına ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.