Polis kontrolünden kaçarken vurularak yakalandı!

Polis kontrolünden kaçarken vurularak yakalandı!

Denizli'nin Fatih Mahallesi'nde polis kontrolünden kaçan şahıs ortalığı birbirine kattı. Araç sürücüsü daha sonrasında polis tarafından yaya halinde kaçarken vurularak yakalandı.

A+A-

Denizli'nin Fatih Mahallesi'nde yaşanan olayda polis kontrolünden kaçan otomobili polis durdurdu. Polis ekipleri tarafından "Dur" ihtarına uymayan zanlının araç lastiklerine ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Şüpheli daha sonrasında yaya olarak kaçarken vurularak yakalandı.

Denizli'de akşam saatlerinde yaşanan olayda film sahnelerini aramayan bir kovalamaca sergilendi. Denizli'nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi'nde polis kontrol noktasında "Dur" ihtarına uymayan sürücü ortalığı birbirine kattı. Polisin peşine düştüğü sürücü aracı ile ara sokaklara kaçtı.

Polis sürücünün peşine takılarak iz sürmeye başladı. Polis daha sonrasında kaçan sürücüsünün araç lastiklerine ateş ederek zanlıyı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Aracının lastiklerinin patlamasının ardından sürücü yaya olarak kaçmaya başladı. Polisin açtığı ateş sonrasında zanlı yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri daha sonrasında şahsın aracını kontrol için emniyete bağlı otoparka götürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.