Prof. Akşit: '' Gülen Öldürüldü ''

Prof. Akşit: '' Gülen Öldürüldü ''

Uzun seneler  Ulusal kanal olan Kanal 7'de dini program yapmış olan ve İslamcı gazetelerde yazılar yazan Cevat Akşit, Fetullah Gülen'in öldüğünü ve cesedininse Yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia etti.

A+A-

İlahiyatçı Cevat Akşit, bir haber sitesine yapmış olduğu konuşmasında FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen  ile alakalı çok çarpıcı iddialarda bulundu. Uzun seneler  Kanal 7'de dini program yapmış olan ve İslamcı gazetelerde yazıları olan Cevat Akşit, Fetullah Gülen'in öldüğünü ve cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü iddia etti. Bu iddialar bir gündeme bomba gibi düştü.

Yahudi Mezarlığına Gömüldü

Oda TV tarafından yapılmış olan habere göre, Cevat Akşit konuştuğu muhabire kendisine gizli şeyleri söylettiğini, FETO’nun öldürüldüğünü, sağ  olmadığını,  şu an için yaşamadığını, şu anda mezarının da Yahudi mezarlığında olduğunu dile getirdi.

Öldürüldüğü Yeri Biliyorum

Cevat Akşit konuşmasının devamında ise, yoksa Türk Polisinin FETÖ’yü Türkiye’ye getireceğini, şimdi polislerin de onun öldüğünü bildiğini, burada bulunan bir papaz için 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' dediklerini, FETÖ’yü çoktan  öldürdüklerini, öldüğü yeri de kendisinin bildiğini,  ve New Jersey'de öldürüldüğünü, daha sonra da Yahudi mezarlığında gömüldüğünü, istihbaratta adamı varsa ona sordurabileceğini, FETö terör örgütü liderinin ölüp yok olup gittiğini sözlerine ekledi.

Şimdi yetkililerin bu konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.