Projeye İmzalar Atıldı

Projeye İmzalar Atıldı

Projeye İmzalar Atıldı

A+A-

 Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait '' Proje Hazırlama Eğitimi'' Projesi desteklenmeye hak kazanmış ve Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü ARPACI ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN tarafından proje destek protokolü imzalanmıştır.

 Proje ile eğitim alacak olan İl Sağlık Müdürlüğü personelinde proje yazma kültürünün geliştirilmesi, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin artması amaçlanmaktadır.

Bu eğitim çerçevesinde ulusal ve uluslararası nitelikli proje üretebilen personellerle,  kurumun AR-GE ile giderilebilecek ihtiyaçları karşılanıp daha etkin,  daha kaliteli, ulaşılabilir sağlık hizmeti sunumu sağlanacaktır. Proje Hazırlama Eğitimi alan personel, eğitimi almamış diğer personelle bilgi ve birikimlerini paylaşacak ve diğer personelde de proje fikirlerinin ve proje hazırlama yetkinliğinin oluşmasına katkı sağlayacaktır.

 Çok paydaşlı bir hizmet sektörü olan sağlık hizmetlerinin sunumunda Sağlık Bakanlığının temsilcisi olan İl Sağlık Müdürlüğü; ildeki tüm kamu ve özel sektör eliyle yürütülen sağlık hizmetlerini planlama, yürütme, koordinasyon, izleme/değerlendirme ve raporlama faaliyetlerinin il düzeyinde gerçekleşmesinden sorumlu olmasından dolayı, yapılması planlanan bu eğitimden sonra yenilikçi fikirlerle hazırlanan projelerle uzun vadede ilimizdeki sağlık hizmeti sunucuları ve yararlanıcılarının kaliteli sağlık hizmetinden faydalanmalarını hedeflemektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.