PTT’den Büyük Kampanya

PTT’den Büyük Kampanya

A+A-

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), halkın için ısıtan ve enerjisini yükselten yaz aylarında gülümsemeyi daha da artıran dev bir indirim kampanyası yaptı.


 

Şirket, 24 Mayıs 2018 Perşembe günü başlatmış olduğu ve 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine dek devam edeceği kampanya çerçevesinde müşterilerine önemli bir fırsat sunuyor. Kampanyaya göre, gelecek 3 ay içerisinde bireysel göndericiler tarafından postaya verilecek tüm APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerinde mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifesi üstünden % 25 oranında bir indirim yapılacak.

 

YAYGIN VE KALİTELİ HİZMETE İNDİRİMLİ ULAŞMA İMKANI

 

Özel günlerde ve haftalarda farklı kampanyalar düzenleyip sevinçlerin artmasına, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkı sağlayan PTT A.Ş., bu kapsamda dini bayramlar, yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü ve kendi kuruluş yıl dönümü olan 23 Ekim'den evvelki 5 iş günü içerisinde postaya verilecek yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderilerinde % 25 oranında indirim yapıyor.

 

PTT bu uygulamanın kapsamını ve süresini artırdı ve yaz aylarına özel bir kampanyaya imza attı. Müşteri memnuniyetinin yükseltilmesine yönelik olan bahsi geçen kampanya, bireysel gönderilerde % 25 oranında indirim sağlayıp, Ramazan ve Kurban Bayramı'nı da içerisine alan yaz aylarında hem aile bütçelerine katkı sağlayacak hem de vatandaşların PTT'nin yaygın, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmetlerinden indirimli bir biçimde faydalanmasına olanak tanıyacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.