Ramazan Fırsatlarını Kaçırmayın

Ramazan Fırsatlarını Kaçırmayın

Türkiye'nin önemli operatörlerinden Turkcell ve Türk Telekom, Ramazan ayına özel  yaptıkları kampanyalarla kullanıcılar için kesenin ağzını açtı. Vodafone’dan ise şimdilik ses yok!

A+A-

Ramazan ayı’nın, bereket ayı olduğunu bilmeyen yoktur. Senelerdir Türk insanının birbirleriyle iletişim kurmasına aracı olan operatörler Turkcell ve Türk Telekom, Ramazan ayına özel olarak yaptıkları kampanyalarla kullanıcılarına sundukları hediyelerle Ramazan bereketini mobilde yaşatacaklar. Vodafone ise kullanıcılarına Ramazan ayı için şimdilik herhangi bir hediye sunmadı.

TÜRKCELL'İN KAMPANYASI

Turkcell 14 Haziran Perşembe gününe dek SIM kartı 4,5G ile uyumlu olan kullanıcılarına BiP uygulamasını indirerek keşfet içindeki “4,5G Ramazan Kampanyası” servisini takip etmeleri durumda 1 bir ay boyunca tarifelerindeki interneti ikiye katlayacak bir kampanyası mevcut.

TÜRK TELEKOM KAMPANYASI

Ama  Türk Telekom da kullanıcılarına sürpriz yaptı ve onları unutmadığını gösterdi. SAHUR yazıp 5555 SMS gönderen hem faturalı hem de faturasız Türk Telekom kullanıcıları, Türkcelldeki gibi 14 Haziran’a kadar 02:00 - 06:00 saatleri arasında kullanabilecekleri 10GB mobil internete sahibi olabilecekler. Kampanya ile alakalı detaylı bilgi için  buraya tıklayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.