Recep Yazıcıoğlu  Barajında Ceset

Recep Yazıcıoğlu Barajında Ceset

Denizli ilinin Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi'ndeki Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda bir ceset bulunduğu öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi'nde bugün sabahın erken saatlerinde Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda baraj kapaklarında bir ceset bulunduğu ifade edildi. Cesedi incelemek amacı ile baraja polis ekipleri ile beraber olay yeri inceleme ekipleri de gönderildi.

Cesedi sudan çıkarmak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri olay yerinde hazırda bekletildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göleti'nde suların çekilmesi ile kayalıklar içerisinden bir ceset meydana çıktı. 40 -  45 yaşları arasında olduğu ve bir erkeğe ait olan ceset, otopsi için morga kaldırıldı.  Cesedin kimliğinin araştırıldığı ifade edildi.

Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göleti'ne balık tutma amacı ile gitmiş olan vatandaşlar, kayalıklardaki kısımda bir erkek cesedi görür görmez hemen polise ekiplerine haber ettiler. Olay yerine gelmiş olan polis ekipleri, çevrede hemen  güvenlik önlemi alarak, inceleme başlattılar. 40 ila 45 yaşları arasında olduğu ve bir erkeğe ait olan ceset, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.

Nasıl Öldü?

Vücut bütünlüğü bozulmamış olan cesetin, otopsi yapılması için PAÜ Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldığı öğrenildi. Suların çekilmesi ile ortaya çıkan cesedin nasıl öldüğü, olayın cinayet mi yoksa boğulmamı olduğu araştırılıyor.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı araştırmaları devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.