Rektör  Hüseyin Bağ'dan Polis Günü Mesajı

Rektör Hüseyin Bağ'dan Polis Günü Mesajı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü ile alakalı bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Mesajda Rektör Bağ, kamu düzenini sağlamak, Milletin can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatının, kurulduğu günden bu yana kutsal görevlerini layıkı ile yerine getirmeyi amaç edindiğini, Millet olarak yaşadığımız en zor zamanlarda, vatanımızın bütünlüğü ve halkımızın güven ortamının sağlanması konusunda canlarını feda etmekten çekinmediklerini ifade etti.

Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden, güneyine halkın can ve mal güvenliğini koruyan Polis Teşkilatı’nın, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de huzurlu bir toplumun oluşturulabilmesinde önemli yapı taşlarından biri olacağı inancının tam olduğunu dile getiren Rektör Bağ, bu duygu ve düşünceler ile şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şükranlarımı sunduğunu belirtti.

Rektör Bağ, anayasanın kendilerine verilen yasal hakları kapsamında, insanların demokratik hak ve özgürlüklerinin korunması ve gözetilmesi ile alakalı mesai kavramı olmaksızın görevlerini yerine getiren Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerinle kutladığını ve Polis Teşkilatının değerli mensuplarına bu kutsal görevlerinde muvaffakiyetler temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.