Rektör Bağ, Başkan Subaşıoğlu’nu Ağırladı

Rektör Bağ, Başkan Subaşıoğlu’nu Ağırladı

Pamukkale Üniversitesi, PAÜ Spor Salonu’nun kapıları Ekim ayında başlayacağı ifade edilen Türkiye Basketbol 2. Lig’inde olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı’na açılıyor.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Yönetimince Rektörlük makamında konuk edildi. Ardından heyet PAÜ Spor Salonu’nda ve PAÜ Yerleşkesindeki bulunan sosyal alanlarda incelemeler yaptı. PAÜ Spor Salonu’ndaki heyet, yerleşke ile alakalı bilgilendirildi.

Subaşıoğlu: ‘‘Denizli Basket Efsanesi Geri Dönüyor’’

Burada açıklama yapana Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Üniversitesi ve Merkezefendi Belediyesi arasında  ortaklık olduğunu, geçen hafta takımı ve hocayı açıkladıklarını, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile beraber, takımın oynayacağı PAÜ Spor Salonu’nda çeşitli incelemeler yaptıklarını,  buranın çok değerli bir salon olduğunu, bu salonu Merkezefendi Belediyesi’ne ve Denizli Basket Takımı’na açtıkları için evvela Rektör Bağ’a Denizlililer adına çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ: ‘‘Standartları Yüksek Bir Salon’’

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ yapmış olduğu açıklamasında, Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nun sahip olduğu kapasitenin ve fiziksel imkânların neler olduğu anlatarak Türkiye’deki ender salonlardan bir tanesi olduğunu vurguladı. Pamukkale Üniversitesi’nin bu türden bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasından memnun olduklarını belirten Rektör Bağ, Temennilerinin Belediye Başkanının açtığı bu yoldan ilerleyip Türkiye Basketbol 2. Lig’inde oynayacak Denizli Basket Takımı’nın müsabakalar sonunda birinci lige yükselmesi olduğunu belirtti.

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’ndaki incelemelerden sonra heyet, PAÜ Kınıklı Yerleşkesi içindeki sosyal alanları ziyaret edip geziyi tamamladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.