Rektör Bağ, Koltuğu Devretti

Rektör Bağ, Koltuğu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları münasebeti ile Pamukkale Üniversitesi Rektör Hüseyin Bağ, koltuğunu devretti.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli Pamukkale Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu öğrencisi Rümeysa Çoban, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın koltuğunu devraldı ve Rektör olarak Senato Toplantısının Başkanlığını yaptı.   

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Denizli Pamukkale Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu öğrencilerinden Rümeysa Çoban, Enes Ali Debgici ve Eymen Kes Sınıf Öğretmenleri Halil Toptan nezaretinde Senato Toplantısı öncesi PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyarette bulundular.

Çocuk Üniversitesi Önerisi

Çiçek takdim eden öğrenciler ile keyifli bir sohbet yapan Rektör Bağ, makam devir teslimini PAÜ Senato Toplantısında yaptı. Temsili olarak PAÜ Rektörlük ve Rektör Yardımcılığı koltuklarını devralan öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan Pamukkale Üniversitesi ile alakalı bilgi aldılar. Daha sonra Rümeysa Çoban Başkanlığında PAÜ Senatosu toplantısına başladı. Toplantıda “Çocuk Üniversitesi”nin hayata geçirilmesi, Senato Üyelerinin oyuna sunuldu ve tüm oyları alıp 48 oyla kabul edildi. Bunun yanında genç yönetim, üniversite havuzunun çocuklara ücretsiz olmasını da Senatonun gündemine getirdi.

Toplantı bitiminde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, günün anısına öğrenciler ile beraber hatıra fotoğrafı çektirerek hediye takdiminde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.