Rektör Bağ, YÖV Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Rektör Bağ, YÖV Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Rektör Bağ, YÖV Üyeleri ile Bir Araya Geldi

A+A-

Denizli Yüksek Öğrenim Vakfı (YÖV) Üyeleri, Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda YÖV Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile bir araya gelerek gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ve Yüksek Öğrenim Vakfı Üyeleri hazır bulundu. Toplantıda 2018 yılı ve daha sonrası yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişi yapıldı. Başta Mimarlık ve Tasarım Fakültesi inşaatı olmak üzere, PAÜ Merkez Kütüphane, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Honaz’da Pamukkale Üniversitesi’ne tahsis edilen araziye yapılması planlanan projeler ve alt yapı çalışmaları konuşuldu.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, YÖV Üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yüksek Öğrenim Vakfı’nın Denizli’ye bir üniversite kazandırılması konusunda önemli çalışmalara imza attığına değindi. Rektör Prof. Dr. Bağ, Pamukkale Üniversitesi’nin kuruluşunda olduğu gibi şimdi ve gelecekte de yapılması planlanan fiziki ve alt yapı projelerine verecekleri destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.