Rektör Bağ Açılışları Yaptı

Rektör Bağ Açılışları Yaptı

PAÜ Eğitim, Mühendislik ve Tıp Fakültelerinde öğrencilerin eğitimine yönelik modern, konforlu, teknolojik çalışma ve okuma salonları yapıldı.

A+A-

PAÜ’de eğitim gören öğrencilerin çalışma alanlarını iyileştirme ile alakalı bir proje daha hayata geçti. Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Tıp Fakültesinde öğrencilerin daha verimli eğitim almaları adına özel konseptli çalışma ve okuma salonları oluşturuldu.

Bahsi geçen bölümlerin özel görselleri ile tasarlanan, internet bağlantılı, led aydınlatmalı, modern, konforlu ve ergonomik mekanlar öğrencilere verimli çalışma koşulları sunacak. 270 öğrencinin aynı anda yararlanabileceği 9 farklı çalışma ve okuma salonları yapılan açılışlardan sonra öğrencilerin kullanımına açıldı.

Açılışlardan sonra Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, beraberindekiler ile birlikte çalışma salonlarını yerinde inceledi. Kullanıma girmiş olan salonlarda çalışmalarına devam eden öğrenciler ile buluşan Rektör Hüseyin Bağ, çalışma ve okuma salonları hakkında öğrencilerin görüşlerini dinledi. Ders çalışabilmek için ferah bir ortam sağlandığı için memnuniyetlerini ileten öğrenciler Rektör Bağ’a teşekkürlerini iletti.

Bu Ortamlarda Verimli Vakit Geçirecekler

Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal, kültürel ve bilimsel desteklerin artacağını ifade eden Rektör Hüseyin Bağ, “Üniversitemize yakışır, öğrencilerimize yaraşır mekanlar oluşturuyoruz. Öğrenci odaklı yönetim anlayışımızla oluşturduğumuz konforlu çalışma ve okuma salonlarımızla öğrencilerimiz, ders ve sınav aralarındaki boşluklarında yerleşke dışına gitmek yerine oluşturulan bu ortamlarda verimli vakit geçirme imkanı bulacak.” dedi.

Çalışma ve okuma salonlarının yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanlık binasında öğretim elemanları için de dinlenme salonu açılışı yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.