Resmen Göreve Başladılar

Resmen Göreve Başladılar

Geçtiğimiz hafta Pazar günü yani 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’den seçilen 8 vekil yapılan tören ile mazbatasını aldı.

A+A-

Son seçim sonuçlarından sonra milletvekili çıkarmayı başaran Ak partiden 4, Cumhuriyet Halk Partisin’den 3 ve İyi Partiden 1 milletvekili Denizli Adalet Binasında yapılan tören ile mazbatalarını aldılar.

Denizli Adliye Sarayı’nda gerçekleştirilen tören ile mazbatalarını almış olan Denizli ilinin 8 milletvekili, böylece milletten almış oldukları vekillik görevlerine resmen başladılar.  Açıklanan sonuçlara göre Ak Parti’den Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök; CHP’den Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca, Haşim Teoman Sancar ve İyi Parti’den Yasin Öztürk Denizli milletvekili olmuşlardı. Bugün yapılan tören ile mazbatalarını da alan vekiller görevlerine başlamış oldular.

3 Vekil Yerini Korudu

Milletvekillerine bakılacak olursa Ak Parti’den Cahit Özkan ve Şahin Tin, CHP’den ise Kazım Arslan bir önceki dönemde de vekil olup yerini korudukları görüldü.  Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Gülizar Biçer Karaca, Teoman Karaca, Yasin Öztürk ise yeni dönemde Denizli ilini Meclis’te temsil edecek yeni vekiller olarak karşımıza çıkmaktalar. MHP’nin ise bu dönemde Türkiye genelinde oyunu artırmış olmasına rağmen Denizli’den vekil çıkaramadığı görülüyor.

 

Yasin Öztük Şehit Babasına Koştu

İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk bugün gerçekleştirilen  tören ile milletvekili mazbatasını alır almaz ülkücü şehit Osman Kavcar’ın babası olan 92 yaşındaki Ramazan Kavcar’ı evinde ziyaret eti ve  hayır duasını istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.