Restore Ediyor Halkın Hizmetine verecek

Restore Ediyor Halkın Hizmetine verecek

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, örnek bir çalışmaya imza atıyor.

A+A-

Buldan Belediyesi’nden örnek çalışma. Belediye, kırsal mahallerdeki atıl durumdaki okul binalarını aşevi, okul bahçelerini ise sosyal tesis olarak yeniden vatandaşların hizmetine sunuyor. 6 mahalle okulunun bahçesinde sosyal tesis inşaatına başlayan Buldan Belediyesi, Körtepe, Mahmutlu ve Bozalan ilkokullarının çatı tadilatını gerçekleştirdi, kiremitlerini yeniledi.

 

Buldan’da atıl durumdaki köy okulları tek tek değerlendiriliyor. Buldan Belediyesi, kırsal mahallelerde kullanılmayan atıl durumdaki okul binalarını aşevi, bahçelerini ise, sünnet, düğün, mevlit gibi merasimlerin yapabileceği yarı kapalı sosyal tesise çevirerek yeniden vatandaşların hizmetine sunuyor. Ayrıca mahalle çocuklarını spora yönlendirmek amacıyla okullarının bahçesine basketbol ve halı saha yapılacağının müjdesini veren Başkan Şevik, okul bahçelerinin yeniden çocuklara açılacağını söyledi.

HALKIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Buldan’ın yalnızca merkezinde değil, kırsal mahallerinde de yaşam konforunu yükseltmek için çalıştıklarını belirten Başkan Mustafa Şevik, “Kırsal mahallelerimizde yaptığımız önemli çalışmalardan biri de atıl durumdaki okul binalarımızı dönüştürme projemiz. Bu projemizle kırsal mahallelerimizde kullanılmayan okul binalarımızı aşevi ve sosyal tesis olarak yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız burada, sünnet, mevlit, düğün gibi merasimlerini yapabilecek” dedi.

6 OKULUMUZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Şevik, “Projemiz dahilinde 7 mahallede başlattığımız sosyal tesis çalışmalarından 6’sını atıl durumdaki okul bahçelerine yapıyoruz. Bozalan, Mahmutlu, Kaşıkçı, Boğazçiftlik, Körtepe ve Beyler ilkokul bahçelerinde sosyal tesis çalışmalarımız başladı. Mahmutlu , Körtepe ve Bozalan ilkokulu binalarının çatı tadilatı yapılarak kiremitleri yenilendi. Bu üç okul binamızı en kısa zamanda aşevi olarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.