Saadet seçimlerden umutlu

Saadet seçimlerden umutlu

Saadet Partisi üyeleri, parti binasında yapılan bayramlaşma merasiminde buluştular.  Merasimde, partide meydana gelen yükselişe dikkat çekildi.

A+A-

Saadet Partisi Denizli teşkilatı, parti binalarında bayramın 1. günü bayramlaşma programı yaptı. Çok sayıda partilinin de olduğu bayramlaşma programında ayrıca seçim döneminde gerçekleştirilen çalışmalar ile alakalı bilgiler paylaşıldı.


 

Milletvekili Adayları Ahmet Eryılmaz, Kudret İlhan, Mehmet Ali Sezer’in de olduğu programın açılış konuşmasında İl Başkanı Akif Kocamanoğlu  milli görüşün iktidar olması için canla başla çalıştıklarını, son bir hafta bu çalışmaları daha fazla artırıp genel başkanımızın Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı olmasını niyaz ettiğini ve  oyunu en fazla artıran partinin saadet olacağını ifade etti.

 

“İNSANLIK TARİHİNİN EN VAHŞİ  DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ”

 

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Ertılmaz ise  son 100 senedir  bayram sevincinin tam olarak yaşanamadığını, kendilerinin yaşadıkları yy.da insanlık tarihinin en vahşi döneminin yaşandığını,  Erbakan hocanın başlattığı yeni dünyaya ulaşma anlamında zalimlerin ve dünyayı sömüren güçlerin bertaraf edildiği adil düzenin kurulduğunu görmeyi Allahın nasip etmesini dile getirdi.  

 

“BU SEÇİM SAADET’İN BAŞARISI İLE NETİCELENECEK”

 

Bu seçimlerin geçtiğimiz seçimlerden çok daha önemli olduğunu belirten Eryılmaz, kendilerinin gayreti ve milletin özverisiyle milletin ve ümmetin kazanacağı bir seçim olmasını,  görülen olumlu havanın neticeye yansımasını beklediklerini,  gelecek Bayrama kavuşulduğunda Saadet’in Meclis’te olduğu bir bayram kutlamayı Cenab-ı hak niyaz ettiğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.