Sağanak Çardak'ı Vurdu

Sağanak Çardak'ı Vurdu

Denizli ve ilçelerinde etkisini gösteren sağanak yağış dün akşam sularında Denizli Afyon karayolunun çift yönlü kapanmasına sebebiyet verdi. Ayrıca Çardak’ta ev ve iş yerlerini de su altında kaldı.

A+A-

Denizli'de bir zamandır süren sağanak yağışlar Denizli merkez ve ilçelerinde hayatı olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor.


Çardak ilçesi de hava koşullarından payına düşeni aldı. Çardak’ta dün akşam sularında başlayan şiddetli yağış ev ve işyerlerine su basmasına sebebiyet verdi. Denizli'nin Çardak ilçesine bağlı Beylerli Mahallesinde yağmış olan şiddetli dolu ve yoğun yağış sebebi ile pek çok ev ve işyerini su bastı.

Hasar Tespiti Yapılıyor

Çevre sakinleri ev ve işyerlerini yağmur sularından korumaya çalışsalar da fayda etmedi. Ev ve işyerlerini su basan vatandaşların yardımına belediye ve itfaiye ekipleri koştu.  Konu ile alakalı açıklama yapan yetkililer, yerinde yapılan incelemeler sonucunda sel ve su baskınından zarara uğrayan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için su tahliyelerinin ivedi bir şekilde yapıldığını dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.