Saha Karizma Şov'la Coşacak

Saha Karizma Şov'la Coşacak

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçe sınırları içindeki 8. sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı ‘Karneni getir, topunu götür’ projesi bu sene de sürüyor.

A+A-

5 bin adet basketbol topunun öğrencilere hediye edileceği etkinlik 18 Ocak Cuma günü saat 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinliğe akrobasi hareketleri ile ünlü ‘Karizma Show’ grubu da katılacak.

Karizma Şov Geliyor

Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi, 2017 yılında başlatmış olduğu ‘Karneni getir, topunu götür’ projesi bu yıl da devam ediyor. Merkezefendi sınırlarında eğitim gören 8. sınıf öğrencilere yönelik gerçekleştirilen projede, 5 bin öğrenciye 5 bin basketbol topu hediye edilecek. 18 Ocak Cuma günü saat 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan törende öğrencilere basketbol toplarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hediye edecek. Öğrencilerin basketbol toplarını sahaya atması ile renkli görüntülerin ortaya çıktığı şölende ‘Karizma Şov’ grubu da basketbol akrobasi gösterisi yapacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana eğitime ve spora destek veriyoruz. Sporun ve sporcunun dostu olan belediyemizin iki yıl önce başlatmış olduğu ‘Karneni getir, topunu götür’ projesinin bu yıl 3.sünü gerçekleştireceğiz. Sömestr tatiline çıkacak olan çocuklarımızın karne heyecanlarına ortak olduğumuz basketbol şölenine tüm çocuklarımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.