Sahada Oldukları Gibi Değillermiş

Sahada Oldukları Gibi Değillermiş

Denizli Spor Amatör Lig’de mücadele eden Çal Belediyesporlu futbolcular bir grup taraftarla Spor Salonunda Voleybol maçı yaptı.

A+A-

Yeşil sahalarda tüm yeteneklerini gösteren futbolcular voleybol maçında taraftarlardan meydana gelen takıma karşı yetersiz kaldı. Özel sektör ve kamu sektöründe görevli olan Çal Garası taraftarları, çekişmeli geçen müsabakayı 3 – 2’lik bir skorla kazandılar. Müsabaka süresince Çal Belediyespor teknik heyet ve futbolcular 2 takım ile mücadele ettiler. Çal Belediyespor Teknik Direktör Aydın Yalabık da takımda yer alıp taraftarlara karşı voleybol oynadı.

Cumartesi Günü Önemli Maç

Cumartesi günü sahasında Nikferspor’u konuk edecek olan Çal Garası’nın teknik patronu Aydın Yalabık, amaçlarının iyi futbol oynayıp kazanmak olduğunu, iyi bir ekibin olduğunu sezon sonunda şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını, taraftarlarla güzel bir etkinlikte bir araya geldiklerini, bu tür etkinliklerin, taraftar ile futbol takımı arasındaki ilişkiyi olumlu bir şekilde etkileyeceğini, kendilerinin de motivasyonunu arttıracağını, bu tür etkinlikleri daha sık yaparak, halk ile kaynaşacaklarını, Cumartesi günü saat 14’de başlayacak maça Çal’a gönül veren herkesi beklediklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.