Şahin Hüseyin Celep, Ankara’dan Yazıyor

Şahin Hüseyin Celep, Ankara’dan Yazıyor

A+A-

“DİNSİZ, HAİN KÜRTLER” İLE “DİNSİZ, HAİN TÜRKLER”, “HİRİSTİYAN ERMENİ” İLE İŞBİRLİĞİNDE

PKK’nın,  Artin Agopyan adlı bir Ermeni olan, fakat kendini Kürt olarak lanse eden Abdullah Öcalan tarafından kurulduğu herkesin malumu. Kendinin iddiasını doğru ve Kürt olduğunu varsayalım.

*

Abdullah Öcalan nasıl bir Kürt’tür? Cevap: PKK içindeki diğer Kürtler gibi, dinsizdir, İslam’ı, Allah’ı, Peygamberi kabul etmez. Yani Müslüman Kürtlerin deyişiyle kâfirdir.  PKK içindeki Türklerin en belirgin özelliği de dinsiz olmaları, İslam’ı, Allah’ı, Peygamberi, tanımamalarıdır. Yani Müslüman Türklerin deyişiyle kâfirdirler. Pekiyi, PKK’nın asıl hâkimi Ermeniler nasıldır? Ermeniler Hristiyanlığı, Allah-İsa-Kutsal Ruh’u tanıyan, dinlerine sahip çıktılarını gösteren bir güruhtur. Bu nasıl iş?

*

Siz hiç çatışmalara katılan PKK içindeki Kürtlerden veya Türklerden, dua eden, namaz kılan, oruç tutan, Allah’a gönülden bağlı kimse gördünüz mü? Görmedik. Peki, dua eden, istavroz çıkaran Hristiyan Ermeni gördünüz mü?  Evet. Bunun izahı şudur: Hristiyan Ermeniler hem Kürtlerden hem de Türklerden, bir kısım dinsiz tayfasını, kendi emellerine hizmet ettirmek üzere devşirmişler ve PKK’yı oluşturmuşlardır.

*

PKK’nın kimlerden oluştuğunu görmek için, - teröristlerin kimliklerini basın ve yayından her ne kadar izlesek de - gözümüzün önünde olmayan PKK’nın yerine, onun partisine bakalım. (Kanlı eylemleriyle her gün asker, polis ve sivilleri şehit etmeye devam eden bir terör örgütünün partisi olur mu? Gafillerin bol olduğu ülkelerde oluyor işte.)

*

PKK’nın şimdiki partisinde Türkler, Kürtler ve Ermeniler, bilinçli ve sistemli olarak partide yerleşmişlerdir. Partinin bu yapısı kamuoyu tarafından hala bir gözleme tabi tutulmuş değildir. Kamuoyu PKK propagandasının etkisi altında bu partiyi, hala sadece Kürtlerle bağdaşık görmektedir. Bu partinin, Marksist, ateist, anarşist, dinsiz ama sadece İslam karşıtı bir yapılanma ile ihanet içindeki Türkler, Kürtler ve Ermenilerden oluştuğu anlaşılmış değildir. Figen Yüksekdağ ve onun gibi diğer Türklerin, Garo Paylan ve onun gibi diğer Ermenilerin PKK partisindeki kurumsal varlığı hala görülebilmiş değildir.  Görenler biliyor ki PKK bir Kürt hareketi değildir, PKK’nın partisi bir Kürt partisi değildir.

*

PKK ve güvenlik kuvvetlerimiz, -Ermenileri bir kenara bırakırsak - Kürtler ve Türklerden oluşuyor. İki tarafta da Kürtler ve Türkler var. Aralarındaki fark, bir taraf vatanını savunurken, diğer taraf Ermeni emellerine hizmet ediyor. İçimizdeki hainler, Kürt mü, Türk mü biz ona bakmıyoruz. Bu yapılanma içinde Kürt’ü de Türk’ü de haindir. Bütün hayatını kaybedenlerin Kürt ve ya Türk olduğuna bakmıyoruz. Onların, Kürt ve Türklerden oluşan güvenlik güçlerimiz mi, yoksa yine Kürt ve Türklerden oluşan, ülkemizin düşmanlarıyla işbirliği yapan, hainler mi olduğuna bakıyoruz.

*

Biz PKK ile mücadelenin asla bir Kürt- Türk kavgası olmadığını biliyor ve görüyoruz. Bu durumu İslam düşmanı PKK’nın partisine “Kürt partisidir” gözüyle bakıp oy verenler de görmelidir.  PKK partilerine oy verenler, İslam düşmanı Türk, Kürt ve Ermenilere hizmet ettiklerini artık anlamalılar.

*

PKK’nın Kürtlerden oluştuğunu sananlar, aşağıya sadece birkaç tanesini alabildiğimiz linklere baksınlar, PKK neymiş, kimlerden oluşuyormuş? PKK’nın partisi HDP, Kürt partisi mi, yoksa her etnik yapıdan gelen hainlerin, dinsizlerin partisi mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.