Şahin Tin;''Bu Kafa Gezi Kafası''

Şahin Tin;''Bu Kafa Gezi Kafası''

“Denizli Tabip Odası Başkanı Önem’in şehir hastanelerine yönelik iddialarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şahin Tin sert konuştu

A+A-

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem’in AK Parti’nin dev projeleri arasında gösterilen şehir hastanesini eleştiren açıklamasına ilk tepki AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’den geldi.

 

 

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem’in Denizli’de yapılacak 1000 yataklı şehir hastanesine dair açıklamalarına ilk tepki AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’den geldi. Şahin Tin: “Bunlar memleketin milletin hayrına olacak her şeye karşı olur. Biz bu tip sözleri yeni duymuyoruz. Bunlar Boğaz Köprüsü’ne de karşıydılar. İlle de yaptırmayız demişlerdi. Ne oldu. Yapıldı. Şimdi utanmadan üstünden geçiyorlar. Ne istiyorsunuz vatandaşın hastanesinden ” dedi. Şehir Hastanesi projesinin kamu kaynaklarını israf etmek anlamına geldiğini ileri süren Önem’in gerçekleri çarpıttığını belirten Şahin Tin; sağlık alanında AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana büyük hamleler yaparak vatandaşı hastane kapılarında ölmekten kurtardığını ifade etti.

 

“BUNLAR MİLLETİN YARARINA OLAN HER İŞE KARŞI ÇIKAR”

“Genel müdürü olduğu yıllarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun 1999'da 1,1 milyar lira zararla bıraktığı SSK’yı bu bataktan kurtaran kimmiş bir baksınlar. Vatandaşı hastane kapılarında sedyelerde ölüme terk eden bu zihniyet şimdi hangi hakla ve utanmadan çıkıp da vatandaşa hastaneler yapan, sağlık hizmetlerini milletin ayağına götüren bir hükümete bunları söyleyebiliyor” diye konuşan Başkan Tin; gezi olaylarını hatırlatarak sözlerini sürdürdü. “Bunlar milletin yararına olan her işe karşı çıkar. Şehir hastanesi aleyhinde konuşan bu kafa tıpkı Gezi kafasının aynısıdır. Bütün millet çoktan öğrendi Gezi’deki amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu. Olaylar sürecinde hükümetle görüşmelerinde ağaçların lafını bile etmediler; ‘3. Köprü, 3. Havaalanı, Kanal İstanbul ve HES'ler dursun’ demişlerdi. Kim adına istediler bunları? Millet adına mı? Yoksa bu ülkenin bu milletin büyük bir güç olmasını engellemek isteyenler adına mı? Türkiye'nin kalkınma ve büyüme hamlesine karşı çıkan dış güçlerin isteği doğrultusunda hareket ettiler. Uluslar arası güçlerin Türkiye'de lobi yaparak bu faaliyetin durdurulması için başlatılan eylemlere destek olduğu biliniyor. Çünkü Türkiye'nin üçüncü köprü ve üçüncü havaalanını yapması demek bu alandaki dünyadaki üstünlüğünü batı’nın elinden almak anlamına geliyor. İşte bu yüzden karşı çıktılar.”

 

“NERELERDEN BESLENDİKLERİNİ DÜNYA ÂLEM BİLİYOR”

“Sadece havaalanları mı? Bu Gezici zihniyet Hes’lere de Nükleer santral inşaatına da karşı çıktı. Neden? Çünkü enerji alanında büyük güçler  Türkiye'nin HES projeleri enerjisini kendisinin karşılamasını istemiyor. Türkiye HES'ler sayesinde cari açığı büyük ölçüde azalacak ve ekonomide daha da bağımsız hale gelecek. Bu uluslar arası güçler, Nükleer işinde Türkiye'nin yer almaması için de lobi faaliyetleri yapıyor ve Türkiye'nin güçlenmesini engellemeye çalışıyor. İnternete girin bakın. Hangi ülkenin kaç tane nükleer reaktörü varmış. Ben bir kaçını söyleyeyim. ABD’nin 104, Fransa’nın 58, Japonya’nın 50, Rusya’nın 33, G.Kore’nin 23, Kanada’nın 20, Hindistan’ın 20, Çin’in 16, İngiltere’nin 16, Almanya’nın 10, hatta Ermenistan’ın bile 1 tane nükleer reaktörü var. Türkiye’nin henüz hiç yok!” Gidip oralarda gösteri yapsanız ya. Sizi gidiler sizi. Millet ne yaptığınızı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Millet kimin ne yaptığını gayet iyi biliyor. Sonucunu yine 7 Haziran’da görecekler. Milletin feraseti galip gelecek.

 

“ŞEHİR HASTANESİ KURULACAK”

Gezi benzetmelerinin ardından, “köprü de yaptırmam hastane de yaptırmam” zihniyetine rağmen vatandaşın hayrına olacak tüm yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Şahin Tin, “Denizli yapacağımız sağlık yatırımları ile bölgenin en büyük sağlık merkezi olacak. Ayrıca Termal sağlık alanında Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı sağlık ve turizm merkezlerinden biri olacak. Hızlı tren ve otoyolun yapılmasıyla Termal, sağlık ve kültür için gelecek turistler Denizlilerin daha da büyük bir ekonomiye kavuşmasına önemli katkı sağlayacak. 10 yılda 200 bin iş sahası açılacak. Kimse Türkiye’nin ve Denizli’nin parlak geleceğinin ışığını söndüremeyecek” dedi.

” dedi

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.