Şahin Tin’den Kongre Değerlendirmesi

Şahin Tin’den Kongre Değerlendirmesi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ak Parti’nin 6. Büyük Olağan Kongresi’ni yapmış olduğu açıklama ile değerlendirdi.

A+A-

“DENİZLİ FARKINI GÖSTERDİ”

 

Kongrenin çok coşkulu geçtiğini, Denizli ilinden de yoğun bir katılımın olduğunu dile getiren Şahin Tin, Denizli teşkilatının, kalabalık bir grup ile Büyük Kongreye katıldığını, davasına, liderine olan bağlılığını bir defa daha çok açık ve net ortaya koyduğunu, Büyük Türkiye yürüyüşünde kararlılığını gösterdiğini, Denizli’nin milletvekilleri olarak yüzlerinin ağardığını ve gurur kaynağı olduklarını ifade etti ve değerli hemşehrilere şükranlarını sunup hepsine tek tek teşekkür ettiğini belirtti.

 

“İLK GÜNKÜ AŞKLA GÜÇ TAZELEDİK”

 

AK Parti’nin 6. Büyük Olağan Kongresiyle kendisini ve gücünü tazelediğini, yeni ve güçlü Türkiye yolculuğundaki kararlılığını onayladığını kaydeden Tin, Her kongrenin kendileri için yeni bir başlangıç ve yeni bir heyecan olduğunu, tek gayelerinin memleketin geleceği olduğunu,  kendilerinin kongrelerde millete hizmet yolunda yeni stratejiler belirlediklerini, 6. Büyük Olağan Kongresinde de umutların, inancın tazelediği bir buluşma olduğunu ifade etti.

 

“BÜYÜK KONGREDEN DÜNYAYA MESAJ VERDİK”

 

Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık olmayacağız’ dediğini anımsattı ve Türkiye’nin duruşunun net bir biçimde ortaya koyduğunu, hem asil Türk Milleti’nin, hem de mazlum milletlerin duygularına tercüman olduğunu, AK Parti’yi bugünlere getiren inancın ve ruhun, Cumhurbaşkanının dilinden dökülen bu sözlerde gizli olduğunu söyledi.

 

“OMUZLARIMIZDAKİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

 

‘AK Parti bir millet hareketidir’ şeklinde konuşan Milletvekili Şahin Tin; AK Partinin bir dava partisi olduğunu, yüzyıllardır yapılmış olan planların, kurulan tuzakların bozulması için siyaset sahnesine çıktığını, Büyük Türkiye’nin önderliğinde mazlum milletlerin kurtuluşuna giden mücadelenin öncülüğünü yaptığını,  kendilerinin de üstlendiği misyonun ağır sorumluluğunu omuzlarımızda her zaman hissedeceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.