Şahin Tin Yeni Başkanı Ziyaret Etti

Şahin Tin Yeni Başkanı Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin Tin, DESOB Başkanı Devecioğlu’yu ziyaretlerinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilmiş olan Turgut Devecioğlu’na “Hayırlı olsun” ziyareti yaptı. Milletvekili Şahin Tin, Turgut Devecioğlu’nun esnafın beklentilerine karşılık vereceğine, en iyi biçimde hizmet üreteceğine inandığını, kendilerinin de  Devecioğlu’nun başarısı için üzerlerine düşeni yapacaklarını, siyaset ve sivil toplum örgütlerinin ortaklığının Türkiye’nin menfaatine olduğunu ifade etti.

 

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyarette bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in yanında, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de vardı. Bunların yanında  Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinde DESOB Başkan Yardımcısı, Denizli Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği’de hazır bulundular.

 

“GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPACAĞINA İNANCIM TAM”

 

Başkan Devecioğlu’na “Hayırlı olsun” dileklerinde bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Turgut Beyin, bir esnaf olduğunu, aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği’nde senelerce yönetim kurulu üyesi ve Oda Başkanı olarak görevlerini yaptığını, bu camianın içinden yoğrulup geldiğini, şu anda olduğu görevi hak ettiğine ve temsil ettiği makamın hakkını vereceğine inancının tam olduğunu dile getirdi ve bu vesile ile bugüne dek esnaflarına ve şehre hizmet eden evvelki dönemler birlik başkanı Musa Çelikkol’a da çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

“GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAK VE ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Sivil toplum örgütlerinin görevinin, temsil ettikleri kitlenin problemlerine çözüm yolları üretmek, siyasi iradeyi harekete geçirip sonuca ulaşmak olduğunu dile getiren Denizli Milletvekili Şahin Tin, siyaset ve sivil toplum örgütü işbirliğinin, Türkiye’nin menfaatine olduğunu, bunun ortak akıl ve güç birliği demek olduğunu, sorunlara çözüm istişare ve karşılıklı yardımlaşma ve paylaşmayla mümkün olacağını, bu çerçevede kendisinin de Değerli birlik Başkanı Turgut Devecioğlu’nun başarısı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.