Sahur Bereketi Karaman Mahallesi’nde

Sahur Bereketi Karaman Mahallesi’nde

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karaman Mahallesinde sahur programı yapıldı. Programa Bakan Nihat Zeybekci’nin de katıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleştirilen iftar buluşmalarının yanında sahur sofralarında da vatandaşlar ile buluşuyor. Son olarak Karaman Mahallesi’nde yapılan sahura Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, önceki dönem milletvekili Mehmet Yüksel ile vatandaşlar katılımda bulundular.

 

Başkan Osman Zolan, sahura katılımda bulunan herkese teşekkür etti ve bir arada sahur yapmaktan çok mutlu olduklarını, Allah’ın bereketini, sevabını artırmasını, birliği, beraberliği daim eylemesini, İnşallah durmaksızın hep beraber koşmaya devam etmeleri gerektiğini, hizmetlere devam etmeleri gerektiğini dile getirdi.

 

Birlik ve beraberlik iklimi yaşanıyor

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, hemşehrileri ile aynı sofrada buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, buradakilerin evlerinde daha güzel sofralar kurabilecek imkanlarının olduğunu ama amaç burada yemek yemek olmadığını, birlik ve beraberliği herkese göstermek olduğunu, mahalle kültürünün, komşuluk kültürünün bu şekilde geliştiğini, başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere kendilerine bu imkanları sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

“Denizli hak ettiğini aldı”

 

24 Haziran tarihinde yeni bir Denizli destanının yazılacağını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 seneye ve gerçekleştirilen hizmetlere bakıldığında bunun altında vatandaşların, 2004’te ‘mevzu bahis Denizli ise gerisi teferruattır’ diyenlerin kararı olduğunu, Denizli’nin kronik problemlerinin çözüldüğünü, ve hak ettiğini aldığını, Ege’nin vizyon kenti olduğunu, Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.