Saldırının Ayak Sesleri Bir Hafta Önce Duyulmuş!

Saldırının Ayak Sesleri Bir Hafta Önce Duyulmuş!

Merkezefendi ilçesinde, inşaat firması sahibi 40 yaşındaki Mehmet Yamer’in iş yerinde öldürülmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Cinayet hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

A+A-

İş yerinde av tüfekli saldırıya uğrayan Mehmet Yamer’in ölümü sekreteri 27 yaşındaki Revzan Akbulut’un yaralanması olayı bugün gündemdeki önemli bir konuydu. Olay ile alakalı yeni bir bilgi daha öğrenildi. Alınan bilgilere göre aynı işyeri bir hafta önce de kurşunlanmış.

Saçmalar Denk Gelmişti

Olay, saat 11.00 sularında, ilçeye bağlı Selçukbey Mahallesi Şehit Er Mehmet Avcı Caddesi'ndeki inşaat firmasında gerçekleşti. Mehmet Yamer'e ait iş yerine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, av tüfeği le ateş açtılar. Silahlı saldırıda, vücudunun değişik yerlerine saçmaların denk geldiği Yamer, yaşamını yitirirken, sekreteri Revzan Akbulut ise yaralandı. İhbar ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Akbulut'u ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yamer'in cesedi ise olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

 

Son bilgilere göre aynı iş yeri 1 hafta önce de kurşunlanmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.