Şampiyonlar Ligi Oyuncusu Çal Garası'da

Şampiyonlar Ligi Oyuncusu Çal Garası'da

Denizli Süper Amatör Lig’nin lideri Çal Belediyespor, şampiyonluğa koşarken, gelecek sezonun da planlamasını sürdürüyor.

A+A-

Çal Karası son olarak, B.Münih alt yapısından yetişip 6 sezon bu kulüpte futbol oynayan, Asya Şampiyonlar Ligi’nde de boy gösteren 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Güler’i  transfer etti.

Henüz 18 yaşında iken İran’ın ShemushackNoshahr takımında oynayan ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı yakalayan Sezer Güler, Türkiye’de de Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig takımlarında da forma giydi. Çal Belediyespor Teknik Direktörü Kürşat Taş, Kırıkhanspor’da görev yaparken, bu kulübün formasını giydiğini ve Kürşat Taş’ın ısrarıyla Çal’a imza attığını söyleyen Sezer Güler, “Çal’da aile ortamı var, huzur var. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Üst düzey takımlarda oynadım, futbol oynamayı sevdiğim için amatöre dönüş yaptım” dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, Sezer Güler’i transfer eden yönetime teşekkür etti, “Gelecek sezonun hazırlıklarına başladık. Matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan eder etmez, yapacağımız transferlerin listesi de hazır. Teknik heyetimiz bir yandan takımı şampiyonluğa hazırlarken, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurma çabasında. Her şey Çal için. Biz sadece Çal’da oturan insanlarımız için değil, Çal dışında oturan Çallıların da gurur duyacağı ekip oyma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.