Samsung’un Katlanabilir Telefonunun Fiyatı Dudak Uçuklattı

Samsung’un Katlanabilir Telefonunun Fiyatı Dudak Uçuklattı

Samsung'un piyasaya sürme hazırlıkları yaptığı katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy F ile alakalı aylardır pek çok söylenti ortaya çıktı.

A+A-

 

 

Samsung'un piyasayı alt üst edecek katlanabilir ekranlı akıllı telefonu olan Galaxy F’nin, bu ayın başlarında şirket tarafından prototipi yayınlanmıştı. Ama tasarım ile alakalı Samsung sır vermemişti. Birkaç hafta evvel çıkan haberlere göre cihazın 2019 Mart ayında piyasaya çıkacağı ve 1.750 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı ifade edilmişti.

2500 Dolar Olabilir

Bugünlerde, katlanabilir ekranlı akıllı telefon Galaxy F'nin beklenenden daha pahalı olabileceğini iddiaları yeni bir rapor ile ortaya çıktı. Bahsi geçen rapora göre bu telefon 2.500 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak. Bunun yanında ortaya çıkan rapora göre bu akıllı telefonun çok sınırlı kullanılabilirliğe sahip olacağını ve yalnızca İngiltere pazarında satın alınabileceğini ifade ediyor.

 

Pek çok akıllı telefonda olduğu gibi, Galaxy F'in de pek çok versiyonu olacak. Kaynak tarafından belirtilen fiyat 2.500 dolar olarak göze çarpmakta. Uzmanlara göre depolama alanı ve RAM seçeneklerine göre, telefonun fiyatını değiştirebilir. Bu fiyatlandırma seçeneklerinin doğru olup olmadığını söylemek şimdilik zor. Hala akıllı telefonun gerçek ismini ve özelliklerini dahi tam olarak bilinmiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.