Sancar, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Sancar, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Ramazan Ayı içinde şahit olduğumuz AKP’li Kale Belediye Başkanının istifa gerekçeleri bizleri gerçekten endişelenmiştir.

A+A-

Öncelikle Sayın Genel Başkanımızın bugün 16.gününü yaşadığımız bu ulvi ve onurlu  “Hak ve Adalet Yürüyüşü”ne Denizli Örgütü olarak yürekten katılıyor aynı heyecan ve duyguyla kendisini alkışlıyoruz. Birinci gününde bizlerinde yanında yer aldığımız bu Adalet Yürüyüşü, hangi anlayış ve ideoloji de olursa olsun Ülkemizin tüm Vatandaşlarınca yüksek takdir görmüş ve adeta milletimizin yüreklerine ve düşüncelerine tercüman olmuştur. Bu sebeple bu Yürüyüş bir kurumun bir ideolojinin yürüyüşü değil ülkemizdeki tüm hak mağdurlarının, adalet mağdurlarının ve tüm mazlumların adına yapılmış bir Adalet Yürüyüşüdür.

                Ramazan Ayı içinde şahit olduğumuz AKP’li Kale Belediye Başkanının istifa gerekçeleri bizleri gerçekten endişelenmiştir. Her nebze ağzından 15 Temmuz Darbe girişimini düşürmeyenlere, bizim için Fetö Terör Örgütüyle mücadele tarihi 17-25 Aralık 2013’tür diyenlere Çınar Meydanında Fetö Terör Örgütünü lanetliyoruz diyenlere bizler de Kamuoyu adına soruyoruz;

                Sayın Filiz, AKP İl Başkanı olarak CHP’nin iç işlerine rahatça burnunuzu sokup her nebze Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ile ilgili alakasız, mesnetsiz açıklamalarda bulunuyordunuz. Şimdi  gazete beyanlarına göre eski Rektör Hüseyin Bağcı’nın hakkınızdaki beyanlarına nasıl cevap vermiyorsunuz anlamak mümkün değil! Fetö Terör Örgütü Üyeliği zannıyla tutuklanarak yargılanmakta olan Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Kenan Çoyan’a Sizin referans olduğunuz söyleniyor, hatta Rektöre mesaj atarak Kenan Çoyan’ın atanmasını önerdiğiniz iddia ediliyor,  bu konuda söyleyecek bir lafınız bir sözünüz yok mu da cevap vermediniz,  yoksa verecek cevabınız mı yok.

Yine Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, AKP’den istifa ederken yapmış olduğu açıklamalarda; Kale’de Fetö ile mücadele ettiği için kendisine kumpas kurulduğu ve yalnız bırakıldığı ve İl Yönetiminin kendisinden istifa etmesini istediğini ve dilekçe verdiğini beyan etmiştir.

Ayrıca Fetö’nin yurdunu kapattığı için ötekileştirildiğini AKP İl Yönetimince dışlandığını ve Fetö ile mücadele konusunda yalnız kaldığını açıklamıştır. Bu beyanlar bizce Cumhuriyet Savcılığınca incelenmesi gereken itiraflardır. Bu konuda Cumhuriyet Savcılığını, bu beyanlarla ilgili AKP İl Başkanı Necip Filiz ve Yönetimi hakkında gereken soruşturmanın yapılması konusunda göreve davet ediyoruz.

Her fırsatta Cumhuriyet Halk Partisinin iç işlerine burnunu sokan siyasi etikten yoksun Sayın Necip Filiz ve Sayın Osman Zolan’a soruyoruz. Partinizin Belediye Başkanı sizleri itham ederek hatta Genel Başkanınızı sırtından vurduğunuzu iddia ederek sizleri resmen görevinizi kötüye kullanmakla itham ediyor ve sizler ne hikmetse ağzınızı bıçak açmıyor. Bir çıkın da millete bir açıklama yapın. Hangi atamalarda kimlere referans oldunuz, millete bir anlatın. Tabi anlatacak cesaretiniz varsa!

 Gerek eski Rektör’ün gerekse istifa eden Kale Belediye Başkanı’nın AKP Denizli İl Başkanı ve Yönetimi hakkındaki iddiaları dağın başındaki kuşları rahatsız etti, sizleri rahatsız etmedi. Hayır biz sessiz kalacağız diyorsanız o zaman hatırlatalım meşhur atasözüdür “SÜKUT İKRARDAN GELİR”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.