Sarayköy Belediyesi iftarı Hasköy’de

Sarayköy Belediyesi iftarı Hasköy’de

Sarayköy Belediyesi tarafından her gün bir mahallede kurulan iftar sofraları Ramazan ayının 12. gününde Hasköy Mahallesi’ndeydi.

A+A-

Sarayköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede vatandaşları iftar sofrasında bir araya getiriyor. İftar sonrasında Sarayköy Belediyesi Tiyatro ekibince sahnelenen oyunlar ile vatandaşlar eski ramazanları yaşıyorlar. Bunun yanında vatandaşlara çay, pamuk şeker ve karlı şurupta ikramı da yapılıyor.

Ramazan ayının 12. Gününde iftar sofrası Hasköy Mahallesi’ndeydi. İftar yemeğine AK Parti Denizli Milletvekili adayları Ahmet Yıldız, Mustafa Semerci, Dilek Çevik, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve vatandaşlar katılımda bulundu.

Mutluluk Duyuyoruz

Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdikleri iftar yemeğinde konuşmasını yapan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, Ramazan ayının ilk gününden beri her gün bir mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini, mübarek ramazan ayında oruçlarını değerli hemşehrileriyle aynı sofrada açmaktan mutluluk duyduklarını, Sarayköyü’n çehresinin gözle görülür şekilde değiştiğinin ve vizyon ilçeler arasında yerini aldığını, şehri gelecek olan evlatlara gönül rahatlığı ile bırakmak için her köşesinden projelerimizi büyüttüklerini, şehrimizi geliştirirken de vatandaşların yaşamlarınıza da en güzel şekilde dokunmak istediklerini, gönül sofraları olan iftarlarda halkın problem ve isteklerini dinleyip çözüme kavuşturmak istediklerini, Allah’ın tutulan oruçları kabul eylemesi dileklerini iletti.

Hasköy halkına kendini tanıtan Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız, memleket için Türkiye için aday olduğunu, inşallah arkadaşlarıyla beraber meclise gideceklerini, diplomatik hayatı boyunca hiçbir yanlışa evet demediğini, bundan sonra da öyle olacağını, bugün kendilerine çok güzel misafirperverlik gösterdiklerini belirtti.  

Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Mustafa Semerci ise, evvela herkesin Ramazan ayınızı kutladı ve Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur ittifakının AK Parti listesinde olduğunu, halkın sesi olmak için meclisimize gideceklerini ve her zaman halkın yanında olduklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.