Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Çok Hareketli

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Çok Hareketli

Pek çok iddialı projelerde yer almış olan en çok da Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda kalan usta oyuncu Pervin Ünalp Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne ziyarette bulundu.

A+A-

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi açılmış olduğu günden beri sanat camiasının dikkatini çekti. Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Bizimkiler dizisindeki Cemil karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu Uğurtan Sayıner, Hababam Sınıfı Güle Güle, Muhsin Bey ve Aşıksın gibi filmlerde göstermiş olduğu performans ile unutulmayan usta oyuncu Osman Cavcı’nın ziyaretinin ardından Mahşer-i Cümbüş ile tanınan oyuncu Dilek Çelebi’de Kültür Merkezi’nin sahnesinde Noksan Atmış Noksan oyunu ile sahne aldı.

Şimdi ise Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni Bizim Evin Halleri dizisinin Füsun’u olarak akıllarda yer edinen usta oyuncu Pervin Ünalp ziyarette bulundu.

Fatma Nine: Pervin Ünalp

Denizli ilçeleri arasında ilk defa vizyon filmlerin izleyicisi ile buluştuğu yer olan Sarayköy’e gelen usta oyuncu Ünalp, aslında Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluşan Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin de bir parçası. Usta oyuncu Ünalp, Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin Fatma Nine karakterini seslendirmekte.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filmini izlemek için gelen izleyicilere Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’la sürpriz yapan ünlü oyuncu Ünalp, salondaki izleyicilere Fatma Nine sesi ile “Merhaba” dedi.

Fatma Nine’nin sesini gerçekte duyup şaşıran ve usta oyuncu Ünalp’i karşısında gören izleyiciler usta oyuncuya yoğun bir ilgi gösterdiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.